Στην ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων έχουμε δημιουργήσει ένα ευχάριστο, φιλικό και αξιοκρατικό περιβάλλον εργασίας που αναδεικνύει τις ικανότητες και δεξιότητες των ανθρώπων μας.

Επιλέγουμε τους μελλοντικούς μας συνεργάτες κρίνοντας τα τυπικά και ουσιαστικά τους προσόντα και αξιολογώντας το κατά πόσο ταιριάζουν με τη φιλοσοφία μας.

Στο γραφείο μας στηρίζουμε την ανάπτυξη των εργαζομένων μας στην αντικειμενική αξιολόγηση, στη συνεχή εκπαίδευση και στη διαρκή υποστήριξη. Αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε την προσπάθεια όλων και ενθαρρύνουμε τη συνεργασία και την ανάληψη πρωτοβουλιών, θεωρώντας πως η επιτυχής υλοποίηση του οράματος μας είναι μια κοινή προσπάθεια.

Αναζητούμε συνεργάτες με όρεξη για δουλειά, δίψα για μάθηση και ανάπτυξη, διάθεση για συνεργασία και ικανότητα καλής επικοινωνίας καθώς και κριτική και αναλυτική σκέψη.

Άτομα που επιθυμούν να εργαστούν στην ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στην παρακάτω διεύθυνση forlogic.thes@gmail.com ή να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας