Η επιχείρησηΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ-Σύμβουλοι Επιχειρήσεωνλειτουργεί από το 1987. Στόχος  μας είναι να προσφέρουμε λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Με εφόδια την εμπειρία και τη συνεχή παρακολούθηση των αλλαγών στη φορολογία και στα εργατικά θέματα μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε επιχείρησης ή φυσικού προσώπου.

Οι γνώσεις και η εμπειρία των στελεχών μας στον τομέα των λογιστικών-φοροτεχνικών υπηρεσιών, όπως επίσης και η παροχή εξειδικευμένων λογιστικών υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας, αποτελούν τα βασικά πλεονεκτήματα της εταιρείας μας.

Ανθρώπινο δυναμικό

Το γραφείο μας στελεχώνεται από εξειδικευμένα στελέχη με πολύχρονη εμπειρία, καθώς και από εξωτερικούς συνεργάτες.

Γραμματική Καραβασιλικού

Είναι απόφοιτος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου με  μεταπτυχιακές σπουδές στη «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων». Επίσης είναι κάτοχος Δελτίου Επαγγελματικής Ταυτότητας Λογιστή-Φοροτεχνικού του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Γ΄ Τάξης με δικαίωμα υπογραφής. Έχει πλούσια επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των λογιστικών υπηρεσιών καθώς εργάζεται από το 1987 ως ελεύθερος επαγγελματίας και ειδικότερα ως σύμβουλος επιχειρήσεων,  λογιστής-φοροτεχνικός σε λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων επαγγελματικής επιμόρφωσης. Από το 2001 δραστηριοποιείται και στον τομέα των εκδόσεων ιδρύοντας τις εκδόσεις Δια Βίου.

Νίκος Χατζηιωαννίδης

Αποφοίτησε το 1992 από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της σχολής «Διοίκησης και Οικονομίας» του ΤΕΙ Κοζάνης και το 2010 από το οικονομικό τμήμα της σχολής «Νομικών και Οικονομικών Επιστημών» του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και κύκλους μαθημάτων για χρηματοοικονομική διαχείριση, κοστολόγηση, φορολογικά, εργατικά και συναφή θέματα και κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Λογιστή-Φοροτέχνη Α΄ Τάξεως. Έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία καθώς από το 1991 έως το 1994 εργαζόταν ως μισθωτός Λογιστής-φοροτέχνης και από το 1995 έως σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας-σύμβουλος επιχειρήσεων, με αντικείμενο εργασιών την επίβλεψη λογιστηρίων σε όλο το φάσμα των φοροτεχνικών, λογιστικών, κοστολογικών και εργατικών-ασφαλιστικών θεμάτων.

Μαρία Συνάθη

Αποφοίτησε το 2008 από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη σχολή «Διοίκησης και Οικονομίας» με ειδικότητα στο τμήμα της Λογιστικής. Από το 2008 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, λογιστής. Παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων, λογιστικών, φοροτεχνικών και εργατικών θεμάτων και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Λογιστή-Φοροτέχνη Γ΄ Τάξης με δικαίωμα υπογραφής.